Üretim

Şarküteriden dondurulmuş ürünlere, taze etten işlenmiş ete kadar birçok farklı skalada tüketiciye sunulan ürünlerimizin hepsi üretim alanından bağımsız olan laboratuvarlarda kimyasal ve mikrobiyolojik testlerden geçmektedir. Tüm ürünlerimizin ham maddeden son haline ulaşana kadar Geriye Dönük İzlenebilirlik Sistemi ile takibi gerçekleştirilir. Özellikle hayvan sağlığını olumsuz etkileyen ve insan sağlığını tehdit edebilecek olan deli dana, alerjenik kalıntılar, kuş gribi ve kanserojen içerikler resmi kurumlarca onaylanan bu sistemde tespit edilerek önlem alınır. İnsan ve hayvan sağlığına yatırım yapan sistem ile her aşamada kontrol noktaları belirlenir ve üretim titizlikle izlenerek ürünlerin tüketiciye sağlıklı, güvenilir ve üst düzey bir kalitede ulaşması sağlanır. Böylece büyükbaş ve küçükbaş hayvanların gelişimiyle başlayan ve raflarda son bulan tüm süreç denetimli bir şekilde ilerler. Ekas olarak önceliğimiz doğal kaynakların en etkili şekilde kullanılması ve sürdürülebilir gıda üretimi yaparak doğayla iş birliği içerisinde çalışmaktır.

Kurumsal Üretim Ürünler Kalite İletişim