Türk gıda Kodeksi Et, Hazırlanmış Et Karışımları ve Et ürünleri Tebliği'ne uygun olarak üretilmiştir. Parti numarası üretim tarihidir. STT'den önce tüketilmelidir. STT, belirtilen saklama sıcaklığında orijinal ambalajı açılmadığı sürece geçerlidir. Açıldıktan sonra 2 (iki) gün içerisinde tüketilmesi tavsiye edilir. Ürünlerimizde domuz eti, domuz yapı ve katkıları yoktur. Emülsifiye et ürünüdür. Kılıfı soyularak tüketilmelidir.
İçindekilerPiliç eti, dana yağı, ayçiçek yağı, patates nişastası, sarımsak, su, tuz, sosis harcı, kıvam arttırıcı, antiaksidon (askorbik asit), doğal tütsü aroması ,fosfat tuzları.
Eser miktarda antep fıstığı ve/veya soya içerebilir.