Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/ekaset/public_html/_sys/core.php on line 529
Piliç Jambon Sade | Ekas Et

Piliç Jambon Sade

Piliç Jambon Sade
Yağ (g)7.6 Doymuş Yağ (g)3.4 Karbonhidrat (g)4.2 Şekerler (g)1
Piliç Jambon Sade

Türk gıda Kodeksi Et, Hazırlanmış Et Karışımları ve Et ürünleri Tebliği'ne uygun olarak üretilmiştir. Parti numarası üretim tarihidir. STT'den önce tüketilmelidir. STT, belirtilen saklama sıcaklığında orijinal ambalajı açılmadığı sürece geçerlidir. Açıldıktan sonra 2 (iki) gün içerisinde tüketilmesi tavsiye edilir. Ürünlerimizde domuz eti, domuz yapı ve katkıları yoktur. Emülsifiye et ürünüdür. Kılıfı soyularak tüketilmelidir.

İçindekiler

Piliç eti, su, tuz, patates nişastası, doğal tütsü aroması, stabilizatör, koruyucu(sodyum nitrit) ,beyaz toz biber, jambon kombi

Eser miktarda antep fıstığı ve/veya soya içerebilir.

Kurumsal Üretim Ürünler Kalite İletişim